Celebració 5è Aniversari

with No hi ha comentaris

El dia 8 de juliol vam celebrar el nostre 5è aniversari, amb una gran festa carregada d’il·lusió i alegria. Com passa el temps!!Per nosaltres han estat 5 anys de molta feina, 5 anys de grans reptes, però sobretot 5 anys d’enorme satisfacció i superació. Hem crescut, hem après, hem gaudit… i sempre, sempre, acompanyats d’unes famílies entregades i generoses.

Volem agrair enormement als treballadors tota la feina que van fer per poder oferir un servei impecable.

Als familiars per acompanyar-nos i acompanyar els nostres avis en un dia tan important per la Llar d’Avis del Carme.

Als nostres estimats residents també els hi volem agrair, la seva presencia i el seu suport incondicional que ens ofereixen cada dia.

Aquí us deixem algunes fotos de la gran festa a la qual vam comptar amb Els Sardanistes de Tàrrega que ens van regalar una gran actuació. Així mateix també vam poder ballar i gaudir amb el Grup ALFI, que com sempre ens va encantar. I per cert…., la súper paella, així com tot el menjar que va ser deliciós!!!

GRÀCIES A TOTHOM per fer-ho possible!!!!!!